Iščete optika, ki je ugoden in zanesljiv?

Optika Moj optik je priznana optika, ki se nahaja v Ljubljani. Že od vsega začetka je ta optika zaprisežena k najvišji kakovosti izdelave očal ter okvirjev. Strokovno zelo usposobljen kader vam z optikom na čelu, nudi natančno izdelavo očal ter širok izbor svežih modnih okvirjev in kontaktnih leč. Vse to zadovolji tudi najbolj zahtevne uporabnike. V Sloveniji je optika Moj Optik ena izmed prvih, ki opravlja meritve dioptrije za predpise kontaktnih leč ter očal. Le te opravlja mednarodno priznani optometrist. Obiščite optiko Moj Optik saj so pri njih so čakalne dobe glede na slovensko povprečje kratke, za pregled pa se lahko na pregled naročite kar prek online obrazca.

optika

Redni pregledi vida so bistvenega pomena za vse ki nosite očala. Oči tako ostanejo zdrave in vid ohrani ostrino našega vida. Če imate težave se naročite čimprej saj vam optika vam nudi vsakotedenske preglede. Na naš pogled ima velik vpliv natančna meritev in v optiki temu segmentu namenijo zelo veliko pozornosti. Čisto vsaka stranka je individualna ter zahteva svoj čas, je zato  vsaka nenatančnost lahko razlog za marsikatero nejasnost ali pa neprijetnost pri gledanju. Na pregled vida vam optika nudi 100% garancijo in prav tako tudi na izdelavo očal.

Optika zagotavlja, da so zenična razdalja in opravljene meritve dioptrije točne, očala pa so izdelana brezhibno. Nudijo tudi izdelavo športnih očal z dioptrijo. Pri teh je še toliko bolj pomembna natančnost in kvalitetna izdelava stekel ter okvirja. Poleg tega imajo na voljo tudi tako imenovana progresivna očala. To so očala, ki vam nudijo pomoč pri branju tako kot tudi gledanju na daleč. Prednost progresivnih očal je, da rabimo samo ena očala.

Optika se nahaja v centru, na dobro znani lokaciji, blizu Zupančičeve jame, za Bežigradom. Pri samih meritvah vida in tudi v sami optiki zahtevajo veliko natančnosti in strokovnosti. Prilagajajo se vsakemu posamezniku in mu namenijo veliko časa.