Lange smučarski čevlji vedno iztopajo

Lange smučarski čevlji

Na smučiščih srečujemo celo vrsto različnih kosov smučarske opreme, med drugim seveda tudi veliko parov smučarskih čevljev. Če opazimo kakšne posebej barvite in izstopajoče, je povsem verjetno, da so to smučarski čevlji Lange. To znamko zelo pogosto videvamo tudi med profesionalnimi smučarji na največjih tekmovanjih.

Vseeno pa se zdi, da blagovna znamka Lange ni tako priljubljena med smučarskimi rekreativci. Morda zato, ker gre za res vrhunske izdelke, ki ciljajo bolj na profesionalne športnike, morda pa tudi zato, ker je na voljo zelo veliko konkurenčne ponudbe, ki dobro pokriva druge niše. V vsakem primeru pa ne more škoditi, če pri izbiri smučarskih čevljev nekaj pozornosti namenimo tudi znamki Lange.

Glavna značilnost – inovacija

Že od vsega začetka je glavna značilnost smučarskih čevljev Lange inovacija. Bob Lange je namreč prvi svetu predstavil smučarski čevelj iz plastičnih elementov, prav tako so bili pod to znamko kasneje razviti prvi smučarski čevlji, ki se na vezi pritrdijo z danes najbolj priljubljenim mehanizmom. Lange je že leta 1965 predstavil prototip modernih smučarskih čevljev – praktično vsi sodobni smučarski čevlji namreč sledijo dizajnu iz umetne mase in kovinskih zaponk.

Lange smučarski čevlji

Skozi leta je znamka Lange vztrajala na samem vrhu med inovativnimi razvijalci smučarskih čevljev, zato so znamko vzeli za svojo mnogi vrhunski smučarji. Gre za smučarske čevlje, ki jih nosi največji delež prejemnikov in prejemnic olimpijskih medalj!

Smučarski čevlji Lange za rekreativce

Vedno so bili smučarski čevlji Lange dostopni tudi rekreativcem, danes ni nič drugače. Na trgovskih policah najdemo številne zelo zanimive in privlačne izdelke, ki še zdaleč ne izstopajo le z atraktivno vizualno podobo. Priznanemu proizvajalcu z dolgoletno tradicijo lahko zaupamo, da so njihovi izdelki zelo kakovostni in zanesljivi, s prve roke pa se lahko prepričamo, da so ti smučarski čevlji tudi udobni in prijetni za rekreativno smuko.

Smučarski čevlji Lange so pisani na kožo zelo različnim smučarjem. Notranjost čevlja je namreč neverjetno dovršena, saj jo odlikuje tehnologija Control Fit, ki je nastala po skeniranju stopal več kot 20.000 smučarjev. Rezultat je popolna skladnost školjke čevlja s stopalom posameznika in posledično izjemno udobje pri uporabi. Za piko na i pa poskrbi dejstvo, da niti tako dovršeni smučarski čevlji niso posebej dragi!