les alu okna

Kakovostna les alu okna za vsako stanovanje

Les alu okna so kombinirana okna in so zaradi tega izjemno stabilna. Ta kombinacija jih naredi kakovostne, da dihajo in se hkrati nikoli ne skrivijo, zato se vedno odpirajo dobro. Če kupujete lesena in aluminijasta okna za svoje stanovanje, poglejte to povezavo, kjer so vrhunski izdelki. Les alu okna lahko namestite v vsako stanovanje, ker so lepa in sodijo k vsakemu pohištvu. Les se ujame z  vsem, aluminij pa je tudi lepa in svečana kovina, ki bo naredila taka okna bolj vredna pogleda. Če želita res najboljša okna, je to prava izbira.

les alu okna

Kakovostna les alu okna imajo vedno  vsaj dvojno če ne trojno zasteklitev, ki je najboljša, da zadrži toploto znotraj stanovanja in je ne spušča ven. Zadrži tudi vroč zrak od zunaj da poleti ne prodira v stanovanje, je pa dobro taka okna zatemniti z zavesami ali roletami in polkni. Imajo tudi vrhunsko izolacijo in nimajo dosti toplotnih mostov. To je rešeno z inovativno tehnologijo.

Kakovostna les alu okna boste dobili v kateri koli klasični velikosti. Če nimate klasičnih oken, pot me jih boste naročili in vam jih bodo naredili po meri, kar se seveda da. Tudi obliko oken lahko prilagodijo nepravilnim oblikam ali katerim drugim. Je sicer taka posebna izdelava oken dražja vendar se splača, ker je čisto prilagojena vašim potrebam. V vsakem primeru ta okna uročujete za vse življenje.

Ko boste izbirali les alu okna boste se ozrli tudi po tem, kako zgledajo. Sicer so sama po sebi že lepa, lahko pa se še prilagodijo glede barve lesa. Les se lahko tudi pobarva v posebne barve. Aluminij ne priporočamo barvati, ker je njegova svetla kovinska barva v vsakem primeru zelo privlačna in lep enako kot srebro. Izberete pa lahko med takimi okni, ki so preko vse stene, ali delno v steni lai so  več krilna ali enokrilna.