pergola

Bioklimatska samočistilna pergola za vse letne čase

Pergola  je iz naravnih materialov lesa ali kovine in jih je kar nekaj različnih na trgu. Ena in edina pergola, ki je plod slovenskega znanja in inovativnosti pa je samočistilna, gre pa za pregole podjetja Hardtop Pergola, ki je vrhunskega dizajna, izdelave in je edina, ki jo ni treba čistiti. Kako je to mogoče? Enostavno zato, ker je tako narejena, da vsa umazanija odteče direktno s strehe v odtoke skupaj z listjem. Takšna pergola vam bo prihranila dosti časa in plezanja na streho.

pergola

Samočistilna pergola slovenskega proizvajalca, ki je prava in edina taka inovacija, je zelo kvalitetna in narejena ročno ter povsem po meri stranke. Lahko je lesena, kovinska ali kombinirana. Poleg tega ni treba da je odprta, lahko se jo povsem zapre ob straneh ali s steklom, roletami, lesom, kovino ali se jo obzida. Zanimivo je to, da je lahko samostojna lai vpeta v dele stavbe, na primer na zunanji ali notranji vogal. Lahko je vpeta v stavbo z ene strani, dveh ali treh.

Pergola lahko služi kot nadstrešek za aktivnosti na terasi ali vrtu in balkonu. Lahko pa je prostor, kjer boste shranjevali stvari lai pa je garaža. Ima lahko tudi vrata, celo avtomatska in dvižna po želji. Roleta pa bodo poskrbela za to, da poleti sonce ne bo premočno sijalo v notranjost pergole.

Kakovostna pergola je povsem zaščitena pred vremenskimi vlivi in bo varovala tako vas kot premoženje, tla terase in avtomobil pred vremenskimi vplivi. Je koristna, ker vam bo podaljšala dejavnosti na svežem zraku preko vsega leta, naj gre za druženje, igro, peko hrane lai kar koli drugega. Gre za izjemno trdne pergole, ki zdržijo velike obremenitve, kar pomeni, da os lahko tudi na takih krajih, kjer je veliko snega, pa ga bodo zdržale. Za tiste, ki bi radi posebno osvetlitev pa je možno urediti tudi LED osvetljavo in seveda tudi ogrevanje, če boste to potrebovali.