roštilji-vrt

Prikupne mize za terase in vrtove

Če imate doma teraso, ki popolnoma sameva, je čas, da nanjo postavite primerno pohištvo. To vam bo omogočilo, da se boste lahko v toplejšem času v miru zleknili na stol ali na sedežno ali se prijetno družili s prijatelji in sorodniki.

Pomembno vlogo pri izbiri pohištva za teraso imajo vrtne mize. Te morajo biti ravno dovolj velike ter iz ustreznega materiala, okrog njih pa naj bodo postavljeni udobni stoli.

 

Oblika in velikost mize za vrt

Vrtne mize so navadno pravokotne ali okrogle oblike. Vsekakor pa vam trg ponuja še kvadratne in ovalne. Izbira je zlasti odvisna od velikosti odmerjenega prostora. Če imate na vrtu ali terasi veliko prostora, potem je vsaka oblika vrtne mize lahko popolnoma ustrezna.

Velikost in oblika mize za vrt pa je odvisna tudi od tega, koliko ljudi nameravate najpogosteje posesti okrog nje. Če nimate pravega občutka, je najbolje, da vam pri izbiri vsega pohištva za vrt pomagajo prodajalci.

Oblazinjeno vrtno pohištvo

Vrtne mize vsekakor ne morete oblaziniti, lahko pa dodatno oblazinite stole. Možnosti je veliko, a najpriročnejša je zagotovo ta, da na stole postavite posebne podloge, narejene iz tekstila,  ki bodo zagotavljali še prijetnejše ter udobnejše sedenje. Ko je na vidiku slabo vreme, na primer, dež, podloge hitro pospravite na varno.

Sicer pa je najbolje, da si vse vrste pohištva za vrt ogledate v spletnih galerijah prodajalcev in proizvajalcev. Morda naletite na posebno ponudbo, pri kateri si boste zagotovili ugodno izdelavo vrtnega pohištva po meri. Tako bo na terasi ali vrtu stalo pohištvo po vaših željah, potrebah in ne nazadnje še zmožnostih.

Na povezavi, lahko preverite pestro ponudbo vrtnih miz.