Tečaj ruščine za vsakogar

Zagotovo ste kdaj imeli željo, da bi se naučili še kakšen tuj jezik poleg angleščine in mogoče je šlo prav za ruščino. Gre za posebno različico učenja s katero boste lahko do rezultatov prišli mnogo hitreje. V podjetju Karnion vam nudijo tečaj ruščine na več možnih nivojih ter vas naučijo zelo hitro saj uporabljajo posebno metodo katera je tudi do 5x bolj učinkovita, kot šolski sistem saj uporablja čisto drugačen način učenja ter sam pristop .

Tečaj ruščine

Z to metodo boste v približno 200 urah prišli iz tega, da nikoli niste govorili ali razumeli ruščine na maturitetno raven sporazumevanja ter pisanja jezika. S tem pa boste lahko bolj suvereno poslovali z drugimi poslovneži z Rusije ali pa mogoče bolj sproščeno potovali izven Slovenije saj vas bogati še en jezik katerega govori vse več ljudi.

Tečaj ruščine traja 200 ur in sicer čez 5 tednov, kar pa je veliko bolje, kot Klasični sistem kateri bi, da pridemo na tako raven znanja ruščine potreboval približno 800 ur, šolski sistem pa preko 1000 kar pa je zelo velika razlika v času, delu in denarju, katerega moramo vložiti vanj.

Podjetje Karnion se z poučevanjem ukvarjajo že 25 let, zato so oni pravi naslov, da se končno prijavite na tečaj ruščine, katerega se lahko po zelo ugodni ceni privošči vsak če le ima čas ter voljo, da se malo bolj pouči o tujih jezik .

Ruščina postaja vse bolj popularna v svetu poslovanja ter bi svet brez nje težko funkcioniral saj je čedalje več bogatih ruskih poslovnežev, katerega pa bi s pomočjo dobrega znanja ruščine presenetil ter ga lažje prepričal v skupno sodelovanje brez vmesnika (prevajalca).

Sam sem mnenja, da obstaja možnost, da ruščina postane prihodnost ter, da bo v slovanskih državah bolj popularen jezik, kot angleščina saj nam je bližje ter bi se jo na takšnem tečaju ruščine tudi starejša populacija naučila brez kakršnih koli problemov.