tisk koledarja

Tisk koledarja je super način za ohranjanje najlepših spominov

Personalizirani koledarji so lahko lep spomin na vam ljube dogodke, so pa tudi super darilo za babice, dedke, prijatelje itd. Koledarji po vaših željah lahko krasijo vaše dnevne sobe ali delavnice in tako se boste vedno, ko boste pogledali na koledar spomnili, kaj vse ste v svojem življenju že doživeli.

tisk koledarja
Personalizirani koledarji so lahko lepo darilo.

»Zakaj bi se sploh odločili za tisk koledarja, ko pa imamo danes že vse na telefonu«, je bila verjetno prva misel, ko ste kliknili na ta članek. Ta argument je popolnoma sprejemljiv, a mi imamo vsaj dva razloga, zakaj bi morali natisniti svoj koledar. Prvi razlog je, da vsi kdaj potrebujemo namizni koledar. Kar priznajte si, da ste okrog novega leta prav veseli, če od kakšnega podjetja dobite koledar, ki ga potem obesite na steno ali date na mizo in na njem označite pomembne datume, zapišete pomembne dogodke itd. To sicer lahko naredite tudi na telefonu, a za marsikoga je bolj praktično, če to zapiše na namizni koledar. Tisk koledarja pa se splača tudi zato, ker je lahko koledar vir neprecenljivih spominov – izberite 12 fotografij, na katerih so trenutki, ki so najbolj zaznamovali vaše leto; lahko so zabavni, smešni ali resni, pač tisti, ki so vas to leto najbolj zaznamovali. S tem boste imeli vse najpomembnejše spomine na enem mestu. To je pametna rešitev za ohranitev spominov, saj danes slik skorajda ne razvijamo več, ampak jih imamo le še na telefonu in tako obstaja nevarnost, da se telefon uniči in s tem tudi vse slike z neprecenljivimi spomini.

Za tisk koledarja lahko izberete katerekoli fotografije želite. Lahko izberete neko temo (na primer romantika, dopust, zabava itd.) in potem zberete fotografije, ki se navezujejo na to temo. Vključite lahko tudi citate ali misli, ki smiselno dopolnjujejo slike. Če boste koledar nekomu podarili za darilo razmislite, kaj mu je všeč in kaj bi ga nasmejalo ter sestavite poseben koledar prav zanj.