treking kolesa

Treking kolesa so primerna za vso družino

Ste se odločili, da si boste še pred novim letom zadali nekaj zaobljub, ki se jih boste držali in tako vsaj malo pripomogli do boljšega počutja? Za začetek lahko začnete kolesariti – to je odlične način za krepitev telesa in duha, pa še za okolje boste storili nekaj dobrega. Obiščite https://www.enduro.si/treking-kolesa/ in poiščite pravo kolo zase ali pa kar za celo družino.

Živite nekje v mestu ali blizu mesta in se v službo vsak dan vozite z avtom? Otroke vsak dan peljete v šolo in nazaj in se sprašujete, ali boste zaradi vseh zastojev na poti spet zamudili v službo, zato mrzlično brskate po svojem seznamu izgovorov in skušate izbrati pravega, ki ga boste navrgli šefu? Imate dovolj vsakodnevnega čakanja v koloni vozil, ko pa bi lahko že bili doma, na kavču in pogledali kakšen dober film? Zakaj si ne omislite treking kolesa in se vsemu temu izognete?

treking kolesa

Na Nizozemskem je povsem običajna praksa, da ljudje uporabljajo kolesa za premagovanje razdalj od ene točke do druge. Imajo lepo urejene kolesarske steze, kolesarji so enakovredni udeleženci v prometu, zato vožnja s kolesom ne predstavlja nobene težave. Pri nas mogoče res nimamo tako urejenih cest, kar pa vas ne sme odvrniti od tega, da si ne bi omislili kolesa in začeli bolj aktivno živeti. Navsezadnje si lahko omislite celo električno kolo, ki vam bo pomagalo pri težjih vzponih. Kaj vas torej še ovira pri tem, da bi si ogledali treking kolesa in kupili svojega?

Treking kolesa so idealna za vso družino, z njimi se lahko odpravite na kakšen lep, zanimiv izlet, avto pa pustite v garaži. S tem boste prispevali k zmanjšanju onesnaževanja zraka, hkrati pa boste lahko prekolesarili vse skrite kotičke in poti, ki jih z avtom ne bi dosegli ali odkrili. Obstajajo ženska, moška in otroška treking kolesa, vseh velikosti, barv in znamk, zato le obiščite specializirano trgovino, povprašajte prodajalce za kakšen nasvet, potem pa le hitro na kolo!