Sodni prevodi

Sodni prevodi za posameznike in podjetja

Sodni prevodi se dobijo tukaj https://www.multilingual.si/sl/sodni-prevodi za pravne osebe in posameznike. Sodni prevodi so namenjeni urejanju pravnih razmerij s tujino, kot so registracija podjetja, izkazovanje poslovnih rezultatov v tujini, urejanje državljanstva, urejanje delovnega dovoljenja, vpis na študij na tujo univerzo in drugo, obiščite zgornjo spletno stran. Sodni prevod opravi stalni sodni tolmač, imenovan z odločbo Ministrstva za pravosodje. Sodno overjeni prevodi so sestavljeni iz besedila v izvirniku in prevoda v ciljni jezik. Dokumenta sta povezana s trakom in opremljena z žigom sodnega tolmača, ki zagotavlja, da je prevod natančen in ustrezen.

Sodni prevodi

Sodni prevodi zahtevajo najvišjo mero strokovnosti in zaupnosti. Skrb za vaše interese je neprecenljiva, zato z vsakim dokumentom ravnamo zaupno, poleg tega pa poskrbimo, da za sodni prevod ne boste plačali preveč. Izhodiščne dokumente oziroma njihove overjene kopije, ki jih lahko uredite na upravni enoti ali notarju, nam lahko pošljete po navadni pošti ali nam jih osebno dostavite vsak dan med 8. in 16. uro. Dokumente lahko prevzamemo tudi pri vas in po potrebi uredimo notarsko overjene kopije dokumentov. Če se vam mudi, nam lahko dokumente pošljete po e-pošti ali faksu, izvirnike pa nam dostavite naknadno.

Sodni prevodi, so nujni ali ne? Da bi se izognili nepotrebnim stroškom, vam svetujemo, da se pozanimate, za katere dokumente nujno potrebujete sodni prevod. Če ste v dvomih, vam bomo glede na dolgoletne izkušnje znali svetovati tudi mi.

Sodni prevod potrebujemo, kadar želimo imeti prevedene diplome, spričevala, delovna dovoljenja, certifikate, pri notarju, pri porokah s tujci, pri prometnih nesrečah in pri vseh izpisih iz sodnega registra, urejanju državljanstva, ter pri kakršni koli dokumentaciji. Sodne prevode vam pri nas prevajajo naši izkušeni sodni tolmači z večletnimi izkušnjami, ki pri svojem delu stremijo k popolnim prevodom ter se jih vedno lotijo z visoko mero profesionalnosti. Sodni prevodi so dokumenti, katere potrebujemo le redko, če delamo in živimo v Sloveniji. Za tujino pa so seveda nujni.