majica-z-napisi

Majice z napisi za različne priložnosti

Medijska agencija Magma media vam lahko uredi veliko stvari, med drugim tudi majice z napisi. Tukaj je povezava do njihove spletne strani, kjer boste izvedeli več o tej storitvi: https://magma.si/tisk-na-majice/. Magma Media je podjetje, ki je prilagodljivo in ustreza različnim potrebam njihovih strank. Majice z napisi so zagotovo ene od najboljših načinov, da nek izdelek ali pa celo podjetje zavzame živo podobo. Če bodo ljudje videli in spoznali prijazne in vljudne člane vaše ekipe, kateri bi nosili vaše majice z napisi, bodo povezali ime vašega podjetja in ljudi, ki stojijo za tem. Osebni pristop je vedno plus v kateri koli dejavnosti, in majice s promocijski sporočili bodo vaši ekipi pomagale doseči veliko več kot sicer.

majice z napisi

Magma Media ima večletne izkušnje in jim lahko brez zadržkov zaupate. So tudi med najhitrejšimi in najbolj ugodnimi ponudniki na trgu. Tiskanje na majico se opravi zelo hitro. Imajo tudi možnost vezenja na majico.

Majice z napisi so lahko darilo za team building!

Ne samo, da majice dodajo profesionalen občutek, a lahko v vaši ekipi spodbudijo občutek pripadnosti. Kar bo na njih lahko izberete tudi v skupini, tako bodo majice odsevale skupinski duh. Majice pa lahko postanejo tudi promocijski material/nagrada

Vsak ima rad lepo majico, katero lahko uporabimo za tek, športno aktivnost, potep po mestu in naravi. Takšne majice so lahko zanimiva nagrada pri tekmovanjih, saj so uporabne, uporabljate jih lahko tudi doma in v prostem času. To pa seveda pomeni neko brezplačno promocijo, ki se je zagotovo nobeno podjetje ne brani. Še posebej, če so majice privlačne na pogled in izražajo neko posebno noto ali dajejo neko sporočilo.

Majice kot darilo za rojstni dan

Rojstnodnevne majice z napisi so pa še najbolj zabavne, saj lahko daš gor tiskat tisto, kar je tisti osebi všeč in smešno. Majica je posebej za šalo in nič resnega.