Posteljice za dojenčke

Novorojenček seveda potrebuje bližino svojih staršev. Prednosti, ki se pri tem kažejo so te, da dojenček vonja, čuti bližino in se dotika mamice, so predvsem v dokazano izboljšanem poteku dojenja, zmanjšanju tveganja nenadne smrti v zibelki, in pa večji povezanosti mamice in otroka v poznejših letih. Posteljice za najmlajše, ki so tako imenovane obposteljne posteljice dajejo možnost mamici in otroku varnosti, zanesljivosti ter tudi trajnejšega in daljšega stika. Posteljice za dojenčke so torej zelo pomembne za naše najmlajše bisere, kateri so komaj začeli svoje življenje.

posteljice za dojenčke

Njihove obposteljne posteljice za dojenčke vsebujejo izjemno veliko izvrstnih lastnosti kot so: enostavna montaža, možnost nastavitve posteljice, samostoječa posteljica, možnost nagiba in pa moderen design in tako naprej. Te posteljice olajšajo staršem marsikatero skrb. Imajo pa tudi možnost najema posteljice. Zakaj pa bi najeli posteljice za dojenčke? Tako imenovane nove montažne obposteljne posteljice za naše najmlajše so po navadi izjemno drage in tako predstavljajo velik delež denarja v skupnih stroških pri nakupu otroške opreme. Navadno pa je maksimalen čas ko dojenček še lahko spi v takšni posteljici nekje 6 mesecev. Zato pa je izposoja posteljice za dojenčke super odločitev, katera vam bo zmanjšala finančne izdatke, pri tem ko boste nabavljali otroško opremo.

Če vas zanima kako hitro dostavijo otroške posteljice pa je to zelo hitro saj jih dostavijo že v 1-3 dneh po vašem naročilu oziroma se z njimi dogovorite kdaj. Posteljice za dojenčke ter tudi ostale pripomočke, ki jih imajo na voljo lahko naročite tako, da pogledate njihovo spletno stran in si izberete posteljico iz njihovega seznama, ali pa jih pokličete in naročite kar preko telefona. Zanimivost je tudi ta, da lahko najem posteljice za dojenčke rezervirate tudi vnaprej. Cene najema posteljice pa se za pol leta začnejo od okoli 50€ dalje. Vsekakor se splača za ta čas namesto nakupa te nujne a zelo drage stvari zamenjati za najem.