tisk na majice

Tisk na majice: izberite izvirno darilo z svoje najdražje

Tisk na majice je odličen način, da klasično in najpogosteje nošeno oblačilo dodatno popestrite in mu dodate vrednost. Za posebne priložnosti natisnite prav posebno majico za darilo in jo podarite svojemu najbližjemu. Na majice lahko odtisnete prav vse, motiv in tematiko pa prilagodite priložnosti, ki ji je majica namenjena. Če je majica namenjena za rojstnodnevno darilo, potem razmislite, kaj bi odtisnili na njo. V poštev pridejo različne zabavne karikature, šale, misli ali motivi, ki so slavljencu blizu ali pa ga zelo dobro opišejo. Z rojstnodnevno majico, ki jo krasi prav poseben motiv, boste navdušili osebo in vse povabljene, poleg tega pa slavljencu pokazali, kako dobro osebo poznate in kako veliko vam pomeni.

tisk na majice

Spoznajte digitalni tisk na majice

Tisk na majice poteka zelo hitro in naročeno lahko dobite v že zelo kratkem času. Vaša naloga je le, da izberete želen model in barvo majic in motiv oziroma napis, ki bi ga želeli natisniti. Slednjega se nato s pomočjo digitalnega tiska v hitrem času natisne na majice in naročen material odpošlje naročniku. Pri podjetju Tisk 24 se lahko pohvalijo z izjemno izkušeno delovno ekipo strokovnjakov in večletnimi izkušnjami, ki jih vodijo k odličnosti. Veljajo za enega najbolj kakovostnih in cenovno ugodnih ponudnikov na trgu, ki vam s svojimi nasveti z veseljem pomagajo do kar najlepših majic za različne priložnosti.

Tisk majic vedno poteka v skladu z naročnikovimi željami in potrebami. Tako izdelane majice se uporabljajo v najrazličnejše namene, od različnih slavnostnih dogodkov, rojstnih dni, pa vse do oglaševanja, promocij in poslovnih daril. Kakovostno natisnjena majica je lahko namreč odlično darilo, ki jo bo oseba, ki mu je namenjena, z veseljem nosila. Za rojstnodnevno majico izberite primeren motiv ali motivacijsko misel, pri promocijskih majicah pa pazite na diskretnost in estetsko umestitev logotipa vašega podjetja. Ustrezno izbrana in natisnjena majica bo pri obdarovancu brez dvoma povzročila, da si vas bo vtisnil v lep spomin.