tisk vstopnic

Tisk vstopnic za vsako prireditev

Kamorkoli greste, boste verjetno potrebovali vstopnico, pa naj bo to kino, koncert, prireditev ali muzej. Če ste organizator ene take prireditve, zagotovo potrebujete ugodno tiskanje vstopnic. Večkrat se namreč za večje dogodke potrebuje večje število vstopnic, ki jih ni smiselno tiskati na domačih tiskalnikih. V takih primerih je najbolj enostavno in cenovno ugodno tiskati vstopnice v tiskarnah. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dizajni vstopnic, tako da je končni izdelek res tako, kot ste si ga zamislili.

tisk vstopnic

Zakaj se odločiti za tisk vstopnic?

Podjetja in osebe, ki organizirajo dogodke in prireditve, kjer so potrebne vstopnice, se lahko sami lotijo tiska vstopnic ali pa tisk vstopnic prepustijo profesionalcem. Če tiskanje vstopnic prepustite specializiranim tiskarnam, lahko vstopnico prilagodite vsem svojim željam.

Največkrat težava nastopi že pri oblikovanju vstopnice. Pametno je namreč, da gre za čitljiv in zabaven dizajn, ki si ga bodo osebe zapomnile. Pri tem vam lahko pomagajo v tiskarni. Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami in dimenzijami vstopnic. Nekateri so namreč ljubitelji večjih vstopnic, drugi pa so mnenja, da mora biti vstopnica čim manjša.

Velike razlike so tudi pri materialih vstopnic, čeprav gre načeloma za trši karton. To je veliko bolj primerno za vstopnico, saj naj bi vstopnica prišla do vstopnih vrat nepoškodovana. Pri tršem kartonu bo manj možnosti za poškodbo vstopnice. Precej priljubljena lastnost vstopnic je tudi možnost perforacije. Tisk vstopnic s perforacijo je predvsem primeren za vstopnice v bolj prestižne prireditve, kjer morajo obiskovalci obdržati vstopnico čez celotno prireditev.

Nujni podatki na vstopnici

Dizajn je za tisk vstopnic izjemno pomemben, še bolj pomembno pa je, da so vsi podatki napisani na vstopnici. Tu ne smete pozabiti na naslov prireditve in ime izvajalca, pa naj bo to koncert ali predstava. Potem pa je seveda smiselno na vstopnico vključiti še datum in začetek prireditve. In seveda če je prireditev plačljiva, naj bo na vstopnici tudi njena cena.