zlatar maribor

Zlatar Maribor ima tradicijo in res unikatne izdelke za vas

Zlatar Maribor vam ponuja izjemne izdelke. V Mariboru vam je na voljo zlatarna Holc, ki je vodilna pri nas v izdelavi zlatih izdelkov. Pred skoraj petdesetimi leti so stranke prvič prestopile prag prve poslovalnice zlatarn Holc v Mariboru. Vodili so jih z veliko ljubeznijo do svojega poklica in nakita. Počasi so si pridobili vedno večje zaupanje, ki jim je omogočalo, da so se z leti širili. Danes so največja mariborska zlatarna, prisotni so tudi v Ljubljani, a njihov trud se je s tem le še stopnjeval. Še bolj si prizadevajo, da je njihova ponudba pestra, drugačna, po konkurenčnih cenah in predvsem, da so stranke zadovoljne ter se rade vračajo.

zlatar maribor

Zlatar Maribor oziroma Zlatarna Holc izdeluje vse vrste zlatega in srebrnega nakita. V njihovi spletni in v vseh fizičnih poslovalnicah lahko izbirate med pestro ponudbo nakita za vas in vaše najdražje. Za vse, ki si želite nekaj prav posebnega in unikatnega, bodo zanimivi izdelki Galerije Holc, ki so ročno izdelani izpod rok priznanih umetnikov in oblikovalcev nakita. Na voljo so vam tudi za vse ostale zlatarske usluge, kot so popravilo in čiščenje nakita, prediranje ušes, itd.
Zlatar Maribor in vse generacije v Zlatarnah Holc se medsebojno dopolnjujejo in izmenjujejo svoje izkušnje, nabrane skozi leta, ki so za izdelavo kakovostnega nakita prav tako nepogrešljive, kot zlato samo.

Če nakita ne vzdržujemo, ne hranimo in ne čistimo primerno, izgubi svoj sijaj in učinek. Pri skrbi za njihov nakit je na prvem mestu primerno shranjevanje. Nakit se lahko namreč ob nepravilnem shranjevanju pokvari, zaplete in izgubi svoj lesk. V škatlah za nakit shranjujemo ločeno, poskrbimo, da se nakit ne poškoduje, prav tako pa ga imamo vedno pri roki.
Priljubljena so tudi stojala za nakit, uporabimo pa lahko tudi embalažo, ki smo jo dobili ob nakupu. Zlatar Maribor odkupuje tudi zlato in srebro, poškodovan nakit, zlate kovance, zlati pribor ali zobno zlato, lahko menjate za gotovino ali za nov nakit.