Kaj je apilift?

Apilift krema je revolucionarna nova metoda, ki jo primerjajo z botoksom, le da je krema bolj naravna metoda. Obiščite http://api-cosmetics.com/ in si preberite ter oglejte mnenja uporabnic apilift kreme. Kakšen pa je pravzaprav namen te kreme? Že samo ime nam da vedeti, da ima opravka z nekakšnim liftingom torej dvigom in napetostjo kože. Apilift krema upočasnjuje znake staranja česar pa je vsaka ženska vesela. Ženske po 50. letu se namreč srečujejo z drastičnim upadom kože zaradi padca gravitacije zato je ta krema tako posebna, saj bo kožo napela. Apilift krema vsebuje čebelji strup, vemo da kadar nas piči čebela, koža postane napeta.

apilift

Pri izdelavi kreme so uporabili prednosti čebeljega strupa in dodali ravno pravšnjo količino, ki vašo kožo napne in ji povrne naravni lesk in sijaj. Prav tako je apilift kremi dodan vitamin E, ki na koži deluje pomlajevalno. Ko se staramo, se koža prav tako stara in izgublja svoje funkcije, apilift pa pospeši obnavljanje kože ter tako vidno zmanjša gubice, ki se pojavijo. Vitamin E je dober antioksidant, zato se izboljša tudi celični metabolizem in s tem proizvodnja kolagena ki pa je glavni za prožnost in mehkobo kože. Kot omenjeno je apilift krema sestavljena iz čebeljega strupa, ki poskrbi za sintezo kolagena in elastana ter regeneracijo kože.

Krema vam nudi tudi učinkovito zaščito pred UV žarki prav tako pa jojobino olje, ki je tudi med sestavinami poskrbi za naravno zaščito in regeneracijo zaščitnega filma na vašem obrazu. Krema se priporoča starejšim uporabnicam, ženskam, ki so se jim na koži že začela poznati leta. Pravijo, da bi po 30. letu morali uporabljati kreme proti staranju saj takrat koža počasi začne izgubljat svoje funkcije. Vendar pa je najboljše, da začnete uporabljati tovrstne kreme ko vi to začutite in ko opazite na koži spremembe. Krema je požela veliko pohval in uporabnice so nadvse zadovoljne. Če ste tudi ve med tistimi, ki sovražite gubice na svojem obrazu, priporočamo apilift kremo.