NLP coach

Opravite izpit in postanite NLP coach

Opravljanje psihološke pomoči ali danes bolj znanega nevrologističnega programiranja našega telesa, je znano kot programiranje z pomočjo NLP coacha. NLP coach vrhunska kakovosti ima znanja, kako naše telo pripraviti do drugačnega dojemanja in razmišljanja o poteku našega življenja. Izbira programa NLP coach je tako danes natrpana z najrazličnejšimi učitelji, ki tovrstno znanje predavajo. Eden najbolj znanih in priznanih strokovnjakov na tem področju je tudi g. Aleksander Šuligoj, ki je z znanjem NLP coach podučil že mnoge ljudi ne samo v Sloveniji, ampak tudi po svetu. Svoje znanje predava že vrsto let.

NLP coach

Na različnih seminarjih, ki jih nudijo NLP coach, tako spoznavate v prvi vrsti sebe ter svoja vedenjska znamenja. Problem je najprej potrebno odkriti pri nas samih, da kasneje lahko to znanje uporabimo na drugih. Psihološka pomoč je pomoč, ki jo ob današnjih natrpanih urnikih potrebuje vsak. Verjetno ste že slišali za kakšnega junaka, ki je rekel: ‘Jaz pa tega ne potrebujem’. In seveda velikokrat tudi sami pomislimo, da tega mi ne potrebujemo. NLP coach program z velikim znanjem prodiranja v naš psihološki proces raziskuje ravno te določene vzorce, ki smo jih skozi naš življenjski obstoj oblikovali in s tem vsakodnevno prenašamo slabe vzorce in navade.

Ste vedeli, da lahko s preprosto izbiro besede, ki jo uporabite s sogovornikom, močno podzavestno vplivate na njegovo počutje in razpoloženje? Z različnimi triki in raziskovanjem vzorcev tako NLP coach poskrbi, da se teh navad naučimo uporabljati drugače oziroma pravilno. Z nevrologističnim programiranjem tako lahko dosežemo svoje boljše počutje ob različnih težavah, ki so se nam pojavljale skozi življenje. Tako lahko v prej neprijetni situaciji odreagiramo z znanjem NLP coacha popolnoma drugače.  Naše psihološko stanje se tako ob nastalih situacijah ne ustraši, ampak se s strahom pravilno spopade. Pred izbiro programa NLP cocah se posvetujte o terminih izvajanje programa ter o možnostih izbire programa za vašo rast.